Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krkovička na cibuli

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 30min 3h 10min
Nutriční hodnoty
3192 kalorií 0.0g cukrů 273.0g tuků 192.0g bílkovin

Příprava

Krkovičku obalíme směsí koření na vepřovou pečeni a necháme 30 min. odležet. Mezitím si nakrájíme na větší kostičky cibuli a tou vyložíme dno hlubší zapékací misky. Potom na rozpálené pánvi zprudka opečeme maso z obou stran a pak jej vložíme do misky, pokapeme olejem a zalijeme vodou. Misku přiklopíme vrchním dílem a pečeme v předem vyhřáté troubě. Během pečení maso podléváme vypečenou šťávou a minimálně jednou ho otočíme. Cca 15 minut před koncem pečení sejmeme z misky vrchní část a maso dopečeme.

Bulb Tip k receptu

Před koncem pečení můžeme maso přímo v zapékací misce nařezat na plátky.


Přidat na Pinterest
Maja

15. 11. 2009, Recept navštíven: 4818x


Přidat recenzi
Ajaja
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Ta jsem nakonec cibuli nakrájela na půlkolečka a dala jsem jí opravdu hodně. Maso jsem podlila vývarem místo vodou - ale jen málo, protože i cibule pustí šťávu. Fakt je, že vepřová a cibule si spolu pěkně notují.
Přidané ingredience: vývar

18. 11. 2012, 16:28

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
krkovička na cibuli je jedinečná, chutná, šťavnatá

03. 07. 2017, 07:49

Přidat komentář
Ajaja
A servíruji ji s osmaženou cibulkou... a bramborovými medailemi....

Ajaja 27. 11. 2010, 13:23

Facebook komentáře