Krkovička na cibuli
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
2h 30min
Celkový čas
3h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
3192
kalorií
0.0g
cukrů
273.0g
tuků
192.0g
bílkovin
Příprava
Krkovičku obalíme směsí koření na vepřovou pečeni a necháme 30 min. odležet. Mezitím si nakrájíme na větší kostičky cibuli a tou vyložíme dno hlubší zapékací misky. Potom na rozpálené pánvi zprudka opečeme maso z obou stran a pak jej vložíme do misky, pokapeme olejem a zalijeme vodou. Misku přiklopíme vrchním dílem a pečeme v předem vyhřáté troubě. Během pečení maso podléváme vypečenou šťávou a minimálně jednou ho otočíme. Cca 15 minut před koncem pečení sejmeme z misky vrchní část a maso dopečeme.
Tip k receptu
Před koncem pečení můžeme maso přímo v zapékací misce nařezat na plátky.
Maja15. 11. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: vývar
Ajaja 18. 11. 2012, 17:28
© 2024, Railsformers s.r.o.