Krůtí játra s česnekem
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
25min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
652
kalorií
0.0g
cukrů
39.0g
tuků
59.0g
bílkovin
Příprava
V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá a osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu zvolna povaříme do požadované hustoty. Odstavíme a ihned podáváme.
Krůtí játra s česnekem podáváme s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou.
JanaB14. 05. 2012
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.