Krůtí játra s česnekem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

5min
Čas vaření
25min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

652 kalorií
0.0g cukrů
39.0g tuků
59.0g bílkovin


Příprava

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá a osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu zvolna povaříme do požadované hustoty. Odstavíme a ihned podáváme.

Krůtí játra s česnekem podáváme s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou.

přidejte na:
JanaB

14. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recpet je vyborný
Svetlana 07. 03. 2017, 21:18