Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí játra s česnekem

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
652 kalorií 0.0g cukrů 39.0g tuků 59.0g bílkovin

Příprava

V pánvi rozehřejeme olej, vložíme omytá a osušená játra a pomalu opečeme z obou stran. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemno. V teplé vodě rozmícháme bujón, hořčici, česnek a jíšku. Směs vlijeme do pánve k měkkým játrům a šťávu zvolna povaříme do požadované hustoty. Odstavíme a ihned podáváme.

Krůtí játra s česnekem podáváme s hranolky, nebo opečenými brambory a tatarskou omáčkou.


Přidat na Pinterest
JanaB

14. 05. 2012, Recept navštíven: 2324x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recpet je vyborný

07. 03. 2017, 20:18

Přidat komentář

Facebook komentáře