Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Krůtí maso z konzervy s vejci

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
416 kalorií 4.0g cukrů 29.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Konzervu otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků stejně silných. Potom celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce a osolíme. Zvolna opékáme, dokud vejce neztuhnou. Podáváme s bramborovou kaší.

Bulb Tip k receptu

Pokud je maso z konzervy více slané, tak vejce nesolíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

02. 11. 2011, Recept navštíven: 1822x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept urobený rýchlo, ale chutný

30. 04. 2016, 18:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
rýchle , dobre jedlo

12. 01. 2017, 11:02

Přidat komentář

Facebook komentáře