Krůtí maso z konzervy s vejci

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

416 kalorií
4.0g cukrů
29.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Konzervu otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků stejně silných. Potom celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce a osolíme. Zvolna opékáme, dokud vejce neztuhnou. Podáváme s bramborovou kaší.

Tip k receptu

Pokud je maso z konzervy více slané, tak vejce nesolíme.

přidejte na:
JanaB

02. 11. 2011

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
recept urobený rýchlo, ale chutný
katka16031 30. 04. 2016, 20:40
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
rýchle , dobre jedlo
Svetlana 12. 01. 2017, 12:02
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
jednoduché, chutné
hanka 05. 05. 2019, 17:31