Krůtí maso z konzervy s vejci
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
416
kalorií
4.0g
cukrů
29.0g
tuků
31.0g
bílkovin
Příprava
Konzervu otevřeme a maso v ní nakrájíme na 6 plátků stejně silných. Potom celý obsah konzervy vyklopíme do teflonové pánve a plátky urovnáme. Ve vodě si rozmícháme kečup a maso s ní polijeme. Na obsah pánve rozklepneme vejce a osolíme. Zvolna opékáme, dokud vejce neztuhnou. Podáváme s bramborovou kaší.
Tip k receptu
Pokud je maso z konzervy více slané, tak vejce nesolíme.
JanaB02. 11. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.