Chybějící obrázek

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

5524 kalorií
0.0g cukrů
513.0g tuků
191.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky ponecháme vcelku, větší překrojíme napůl. Šalotku nakrájíme na větší kousky.
V nádobě na fritování rozpálíme arašídový olej. Na grilovací jehly napíchneme kousek kuřecího masa, žampion a šalotku a smažíme, dokud není maso hotové. Špíz osušíme papírovým ubrouskem, lehce posypeme sýrem a sníme.

Tip k receptu

Místo eidamu je moc dobrá i nastrouhaná niva.

přidejte na:
andrea92

03. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skusila som s nivou a fakt bolo to velmi chutné

katka16031 19. 10. 2015, 19:35

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo výborné

hanka 29. 03. 2019, 19:54

Přidat komentář