Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
5524 kalorií 0.0g cukrů 513.0g tuků 191.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky ponecháme vcelku, větší překrojíme napůl. Šalotku nakrájíme na větší kousky.
V nádobě na fritování rozpálíme arašídový olej. Na grilovací jehly napíchneme kousek kuřecího masa, žampion a šalotku a smažíme, dokud není maso hotové. Špíz osušíme papírovým ubrouskem, lehce posypeme sýrem a sníme.

Bulb Tip k receptu

Místo eidamu je moc dobrá i nastrouhaná niva.


andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 2491x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusila som s nivou a fakt bolo to velmi chutné

19. 10. 2015, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře