Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
5524
kalorií
0.0g
cukrů
513.0g
tuků
191.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky ponecháme vcelku, větší překrojíme napůl. Šalotku nakrájíme na větší kousky.
V nádobě na fritování rozpálíme arašídový olej. Na grilovací jehly napíchneme kousek kuřecího masa, žampion a šalotku a smažíme, dokud není maso hotové. Špíz osušíme papírovým ubrouskem, lehce posypeme sýrem a sníme.
Tip k receptu
Místo eidamu je moc dobrá i nastrouhaná niva.
andrea9203. 10. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.