Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 50min , porce

5524 kalorií, 0.0g cukrů, 513.0g tuků, 191.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky ponecháme vcelku, větší překrojíme napůl. Šalotku nakrájíme na větší kousky.
V nádobě na fritování rozpálíme arašídový olej. Na grilovací jehly napíchneme kousek kuřecího masa, žampion a šalotku a smažíme, dokud není maso hotové. Špíz osušíme papírovým ubrouskem, lehce posypeme sýrem a sníme.

Bulb Tip k receptu

Místo eidamu je moc dobrá i nastrouhaná niva.

andrea92

03. 10. 2010, Recept navštíven: 2372x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky pone...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skusila som s nivou a fakt bolo to velmi chutné

19. 10. 2015, 19:35

Přidat komentář

Facebook komentáře