Chybí obrázek

Kuřecí fondue se žampiony a šalotkou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
35min

Celkový čas

50min

Porce


Nutriční hodnoty

5524 kalorií
0.0g cukrů
513.0g tuků
191.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, usušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Žampiony očistíme, menší hlavičky ponecháme vcelku, větší překrojíme napůl. Šalotku nakrájíme na větší kousky.
V nádobě na fritování rozpálíme arašídový olej. Na grilovací jehly napíchneme kousek kuřecího masa, žampion a šalotku a smažíme, dokud není maso hotové. Špíz osušíme papírovým ubrouskem, lehce posypeme sýrem a sníme.

Tip k receptu

Místo eidamu je moc dobrá i nastrouhaná niva.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 10. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
skusila som s nivou a fakt bolo to velmi chutné

19. 10. 2015, 19:35

Chybí obrázek
chuťovo výborné

29. 03. 2019, 19:54

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.