Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí maso s hořčicí a anglickou slaninou

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
456 kalorií 0.0g cukrů 43.0g tuků 45.0g bílkovin

Příprava

Kuřecí maso omyjeme, osušíme, osolíme a poprášíme kořením na kuře nebo grilovacím kořením. Pomažeme hořčicí a necháme asi půl hodiny odležet. Do pekáče (remosky) dáme na kostičky nakrájenou cibuli, na to kuřecí maso a na každý kousek položíme 1 - 2 plátky anglické slaniny. Podlijeme trochou vody a pečeme při 180 stupních asi hodinu.

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu podávejte různě upravené brambory, zeleninový salát, případně tatarskou omáčku.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

20. 07. 2015, Recept navštíven: 1392x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kuracie masko na vyborný sposob

02. 11. 2015, 12:04

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre pripravene kuracie maso

20. 01. 2016, 10:41

Přidat komentář

Facebook komentáře