Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí mexikana

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 30min
Nutriční hodnoty
628 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 132.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé kousky nebo nudličky. Cibuli nakrájíme na tenké plátky, kukuřici a fazole scedíme a necháme okapat. Na rozpáleném oleji opražíme maso a cibulku, pak přidáme kukuřici i fazole a orestujeme. Přilijeme drcené rajčata, dle potřeby dolijeme trochu vody nebo vývaru. Vaříme do zhoustnutí asi 5 minut, dochutíme oreganem, solí, pepřem a chilli papričkou nakrájenou nadrobno, nebo použijeme mleté chilli koření.
Podáváme s bramborami, rýží, nebo zabalené třeba i v tortille. Já měla bramborové lokše a bylo to taky výborné.

Bulb Tip k receptu

Mexikana je vynikající i z vepřového masa.


Přidat na Pinterest
uschi3

02. 03. 2011, Recept navštíven: 2357x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře