Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Kuřecí na smetaně s pórkem

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 50min , porce

132 kalorií, 0.0g cukrů, 8.0g tuků, 2.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Olivový olej rozehřejeme na větší pánvi a na něm osmahneme na tenké proužky nakrájenou slaninu. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, přidáme ke slanině a společně smažíme. Mezitím si nakrájíme pórek na kolečka a jakmile se maso zatáhne, vsypeme pórek. Směs smažíme na mírném plameni, dokud nezvláční. Následně zaprášíme moukou a za stálého míchání vlijeme vývar. Vmícháme hořčici a smetanu a necháme cca 5 minut bublat, aby omáčka zhoustla. Na závěr dochutíme solí a pepřem.

Jana Langrová

08. 01. 2014, Recept navštíven: 1479x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kuřecí na smetaně s pórkem

Kuřecí na smetaně s pórkem

Olivový olej rozehřejeme na větší pánvi a na něm osmahneme na tenké proužky nakrájenou slaninu. Kuřecí maso...

Zobrazit všechny podobné recepty k Kuřecí na smetaně s pórkem Link-arrow
Thumb.58587

Pečené brambory

Na kousky nakrájemné a neoloupané rané brambory promícháme ještě mokré s kořením a naklademe na máslem vyma...

Thumb

Vařená rýže

Rýži propláchneme a necháme okapat. Rýži vložíme do osolené vody, vaříme bez pokličky na mírnem ohni a sbír...


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zvykla jsem si dávat pod podobná jídla sádlo. Kombinace slaniny a sádla je pro mne přirozenější, olivový olej tomu nedá pravou vůni (jako už bych jinak dnes nesmažila řízky jinak než na sádle - v mládí jsem to dělala jedině tak - svůj k svému...) Jinak recept vůbec nevypadá špatně.
Přidané ingredience: Sádlo

26. 01. 2014, 05:01

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Kuřecí na smetaně dělám, ale bez pórku

25. 11. 2014, 09:43

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept z kuracieho masa

24. 03. 2016, 20:03

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
kuracie s porkom chutne

03. 04. 2016, 15:43

Přidat komentář

Facebook komentáře