Kuřecí s tuňákem na smetaně
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
30min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
1560
kalorií
0.0g
cukrů
117.0g
tuků
114.0g
bílkovin
Příprava
Kuřecí maso si nakrájíme na malé kousky. Na oleji ho orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme tuňáka i se šťávou. Vše zalijeme zeleninovým vývarem a dusíme. Nakonec přidáme smetanu ke šlehání, čerstvou nasekanou petržel a mražený hrášek. Směs ještě trošičku prohřejeme a ihned podáváme.
Tip k receptu
Masovou směs můžete ještě zahustit moukou smíchanou s vodou. Smetana ale sama o sobě stačí.
Tatiana13. 10. 2009
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.