Kuřecí s tuňákem na smetaně

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1560 kalorií
0.0g cukrů
117.0g tuků
114.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí maso si nakrájíme na malé kousky. Na oleji ho orestujeme, osolíme, opepříme a přidáme tuňáka i se šťávou. Vše zalijeme zeleninovým vývarem a dusíme. Nakonec přidáme smetanu ke šlehání, čerstvou nasekanou petržel a mražený hrášek. Směs ještě trošičku prohřejeme a ihned podáváme.

Tip k receptu

Masovou směs můžete ještě zahustit moukou smíchanou s vodou. Smetana ale sama o sobě stačí.

přidejte na:
Tatiana

13. 10. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Svetlana
chutne pripravené kuracie mäso

26. 07. 2017, 20:34

majka
veľmi dobrý recept

03. 10. 2018, 20:29

palino
vynikajuce, chutné

18. 01. 2019, 21:17

Přidat komentář
Angel 666
Zajímavá kombinace kuřecího a rybího masa,ještě se smetanou, to musím vyzkoušet.

Angel 666 13. 10. 2009, 19:51

janulkam
my sme dali jako přílohu těstoviny a taky se to snědlo

janulkam 26. 10. 2009, 18:10

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.