Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí prsa s broskví, nivou a praženými mandlemi

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 35min
Nutriční hodnoty
1578 kalorií 10.0g cukrů 136.0g tuků 68.0g bílkovin

Příprava

Maso opláchneme, osušíme, nařežeme a vyklepeme na větší plátek. Osolíme, opepříme a na troše oleje prudce opečeme z obou stran. Poté maso přeložíme do zapékací mísy, na každý plátek položíme polovinu broskve, kterou jsme naplnili nivou. Na broskev položíme plátek goudy, nebo můžeme použít i strouhanou goudu. Maso podlijeme výpekem a vložíme zapéct do trouby.
Mandle zalijeme vroucí vodou, necháme chvíli odstát a pak je oloupeme. Na troše másla je krátce dokřupava opražíme.
Hotové maso dáme na talíř, posypeme mandlemi a podáváme s rýží, salátem a restovanou mrkví.


Přidat na Pinterest
uschi3

20. 07. 2010, Recept navštíven: 3715x


Přidat recenzi
Thumb
Restaurant_star
Kdo tohle někdy uvaří ať se za sebe stydí, je to to nejtvrdší gastronomické porno na jaké můžete v čechách narazit! Zdravím všechny pravé kuchaře co to myslí s jídlem vážně

Michal Hronček 12. 10. 2015, 06:06

Přidat komentář

Facebook komentáře