Kuřecí prsa s broskví, nivou a praženými mandlemi
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
25min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1578
kalorií
10.0g
cukrů
136.0g
tuků
68.0g
bílkovin
Příprava
Maso opláchneme, osušíme, nařežeme a vyklepeme na větší plátek. Osolíme, opepříme a na troše oleje prudce opečeme z obou stran. Poté maso přeložíme do zapékací mísy, na každý plátek položíme polovinu broskve, kterou jsme naplnili nivou. Na broskev položíme plátek goudy, nebo můžeme použít i strouhanou goudu. Maso podlijeme výpekem a vložíme zapéct do trouby.
Mandle zalijeme vroucí vodou, necháme chvíli odstát a pak je oloupeme. Na troše másla je krátce dokřupava opražíme.
Hotové maso dáme na talíř, posypeme mandlemi a podáváme s rýží, salátem a restovanou mrkví.
20. 07. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.