Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Kuřecí roláda tentokrát po slovensku

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 30min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kuře vykostíme, vzniklý plát masa upravíme, lehce naklepeme, osolíme, pokmínujeme, pokapeme olejem, zavineme a odložíme do chladu, nejlépe přes noc.
Druhý den maso rozbalíme a poklademe plátky sýra. Z cukety nakrouháme tenké plátky a rozložíme na oštiepok. Nakonec navrch položíme nožky párku.
Roládu zavineme, zpevníme párátky nebo nití a navrchu osolíme a okmínujeme.
Celou roládu dobře zabalíme do pečícího papíru a pečeme při 200°C. Asi po 50 minutách pečení papír nahoře odhrneme a ještě 10 - 15 minut dopékáme odkryté.
Podáváme s bramborem nebo bramborovým knedlíkem a špenátem.

Bulb Tip k receptu

Ze zbylých kostí a odřezků z kuřete můžeme uvařit polévku.


Přidat na Pinterest
Angel 666

30. 08. 2011, Recept navštíven: 2139x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
do rolády přidávám i lístky šalvěje
Přidané ingredience: šalvěj

16. 10. 2015, 12:36

Přidat komentář

Facebook komentáře