Kuřecí špíz na gril

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

2h 0min
Čas vaření
15min

Celkový čas

2h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

792 kalorií
0.0g cukrů
7.0g tuků
165.0g bílkovin


Příprava

Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Připravíme si marinádu na naložení: do olivového oleje vmícháme všechno koření, citrónovou šťávu, hořčici, vše pořádně rozmícháme. Kuřecí maso napícháme na špejli nebo grilovaní jehlu, potřeme marinádou a necháme v chladu odležet. Nemáme-li čas, postačí potřít a můžeme hned dávat na gril, během grilování pak ještě potíráme průběžně.

přidejte na:
Zuzana Mellenová

11. 06. 2009

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
kuřecí špíz je u nás oblíbený, přidávám ještě plátek slaniny a za každé maso dám lístek šalvěje.Přidávám i kolečka cibule
Přidané ingredience: slanina,šalvěj

planeta 25. 09. 2014, 10:12

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutný kuraci špíz

majka 28. 01. 2017, 20:10

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
špíz je vyborný

Svetlana 10. 10. 2017, 19:20

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý špíz, da sa použiť čo mame poruke

palino 27. 11. 2017, 22:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý a chutný kurací špíz

katka16031 13. 01. 2018, 18:54

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Je to výborné, já bych ty kousky masa na jehle proložil paprikou, cibulí. přeji dobrou chuť.

Micin 13. 04. 2010, 12:04