Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Květák s vejcem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
99 kalorií 19.0g cukrů 5.0g tuků 7.0g bílkovin

Příprava

Na drobné růžice rozebraný květák osmahneme na tuku, osolíme, okořeníme, přidáme vejce a mícháme, až vejce začne tuhnout. Podáváme se zelenou natí.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

23. 07. 2013, Recept navštíven: 1131x


Přidat recenzi
Roxana
Restaurant_star
Tento recept znám odmala, ale vždy ho pamatuji z mírně předvařeného květáku všeobecně známý pod názvem "květák na mozeček", obdoba vepřového mozečku s vejci. Nevím, zda nepředvařený není tvrdý, všude, kde květák dávám (čínská jídla) se musí déle dusit.
Přidané ingredience: předvařený květák

23. 07. 2013, 08:55

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Květák s vejcem dělám, ale nic nevážím, vše od oka

03. 01. 2015, 09:33

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
od oka je to najlepšie

22. 12. 2015, 13:36

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobré jedlo

23. 12. 2015, 19:18

Přidat komentář

Facebook komentáře