Květák s vejcem

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

99 kalorií
19.0g cukrů
5.0g tuků
7.0g bílkovin


Příprava

Na drobné růžice rozebraný květák osmahneme na tuku, osolíme, okořeníme, přidáme vejce a mícháme, až vejce začne tuhnout. Podáváme se zelenou natí.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

23. 07. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Tento recept znám odmala, ale vždy ho pamatuji z mírně předvařeného květáku všeobecně známý pod názvem "květák na mozeček", obdoba vepřového mozečku s vejci. Nevím, zda nepředvařený není tvrdý, všude, kde květák dávám (čínská jídla) se musí déle dusit.
Přidané ingredience: předvařený květák

Roxana 23. 07. 2013, 08:55

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Květák s vejcem dělám, ale nic nevážím, vše od oka

heladon 03. 01. 2015, 09:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
od oka je to najlepšie

Svetlana 22. 12. 2015, 13:36

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobré jedlo

majka 23. 12. 2015, 19:18

Přidat komentář