Květákový puding
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
1232
kalorií
241.0g
cukrů
78.0g
tuků
50.0g
bílkovin
Příprava
Květák omyjeme, vložíme do osolené vroucí vody, vaříme doměkka. Máslo utřeme s vejci, měkký květák scedíme, necháme vychladnout, poté rozmačkáme, přidáme k máslu s vejci, promícháme, přidáme krupicovou kaši, osolíme, promícháme. Pekáček vymažeme olejem, vysypeme strouhankou a květákovou směs nalijeme do pekáčku a dáme péct. Pečeme při 200 °C, cca 30 minut.
Beruska6426. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.