Langoše kynuté v pekárně
Obtížnost
Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 50min
Porce
Nutriční hodnoty
1612
kalorií
9.0g
cukrů
9.0g
tuků
49.0g
bílkovin
Příprava
Do nádoby v domácí pekárně nalijeme nejprve mléko, pak přidáme sůl, cukr, mouku a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program /těsto/. Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučený vál a rozdělíme na 20 stejných dílků. Každý bochánek těsta necháme asi 30 minut v teple dokynout. Pak je roztáhneme do podoby placek a smažíme na rozpáleném oleji. Můžeme podávat jak na slano s kečupem a sýrem nebo na sladko.
Hloušková14. 05. 2011
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.