Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Langoše kynuté v pekárně

Obtížnost Čas přípravy
1h 30min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 50min
Nutriční hodnoty
1612 kalorií 9.0g cukrů 9.0g tuků 49.0g bílkovin

Příprava

Do nádoby v domácí pekárně nalijeme nejprve mléko, pak přidáme sůl, cukr, mouku a nakonec droždí. Pekárnu nastavíme na program /těsto/. Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučený vál a rozdělíme na 20 stejných dílků. Každý bochánek těsta necháme asi 30 minut v teple dokynout. Pak je roztáhneme do podoby placek a smažíme na rozpáleném oleji. Můžeme podávat jak na slano s kečupem a sýrem nebo na sladko.


Přidat na Pinterest
Hloušková

14. 05. 2011, Recept navštíven: 5002x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Domácí langoše jsou stejně nejlepší, také je tak děláme.

13. 10. 2012, 17:42

slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláme langoše v pekárně, je to výborný pomocník

25. 12. 2012, 22:30

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jeden z dobrých recepton na langose

16. 10. 2015, 15:54

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
langoše su vynikajuce

04. 12. 2016, 20:38

Přidat komentář

Facebook komentáře