Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Latté pěna

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 5min
Nutriční hodnoty
56 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Mléko a smetanu smícháme s vanilkovým cukrem a necháme dobře vychladit. Potom nádobu se směsí přemístíme asi na tři minuty do mrazáku. Směs přelijeme do šejkru a důkladně protřepeme. Měla by nám vzniknout hustá pěna, kterou poklademe na hladinu uvařené kávy. A máme výborné domácí latté a bez automatu.

Bulb Tip k receptu

Vanilkový cukr můžeme v receptu vynechat, pokud nesladíme. Místo toho můžeme do pěny přidat pro ochucení špetku skořice nebo kardamonu. Méně luxusní verzi jde udělat i z pěti lžic plnotučného mléka.
Návod je pro dvě osoby. Pokud plánujete vytvořit pěnu pro více osob, nikdy se nepokoušejte ušejkrovat najednou více porcí. Nejspíš vám to nepůjde.


Přidat na Pinterest
notburga

01. 11. 2010, Recept navštíven: 2682x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná latte pena

18. 12. 2016, 20:30

Přidat komentář

Facebook komentáře