Lehká ředkvičková polévka
Obtížnost
Čas přípravy
5min
Čas vaření
40min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
15
kalorií
1.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Pokrájíme ředkvičky i se slupkou na plátky a osmahneme na tuku. Vaříme v bujónu, popř. zahustíme jíškou. Podáváme se zelenou natí.
Kateřina Růžičková27. 05. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
palino 28. 01. 2016, 15:00

majka 17. 02. 2016, 14:08

hanka 03. 03. 2016, 11:44

dušanka 04. 04. 2016, 10:41

Přidané ingredience: koření
Jana Smidži 04. 04. 2016, 17:48
© 2021, Railsformers, s.r.o.