Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lehká ředkvičková polévka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 45min
Nutriční hodnoty
15 kalorií 1.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pokrájíme ředkvičky i se slupkou na plátky a osmahneme na tuku. Vaříme v bujónu, popř. zahustíme jíškou. Podáváme se zelenou natí.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

27. 05. 2013, Recept navštíven: 968x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 15:00

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cyskúšali sme ale nemalo to uspech

17. 02. 2016, 14:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa to zjest

03. 03. 2016, 11:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa , ale velmi doma neuspela

04. 04. 2016, 10:41

Jana Smidži
Restaurant_star
Teda u nás totální propadák, nemá to žádnou chuť
Přidané ingredience: koření

04. 04. 2016, 17:48

Přidat komentář

Facebook komentáře