Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Lehká ředkvičková polévka

Lehká ředkvičková polévka

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 45min
Nutriční hodnoty
15 kalorií 1.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Pokrájíme ředkvičky i se slupkou na plátky a osmahneme na tuku. Vaříme v bujónu, popř. zahustíme jíškou. Podáváme se zelenou natí.


Kateřina Růžičková

27. 05. 2013, Recept navštíven: 921x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

28. 01. 2016, 15:00

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cyskúšali sme ale nemalo to uspech

17. 02. 2016, 14:08

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa to zjest

03. 03. 2016, 11:44

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
da sa , ale velmi doma neuspela

04. 04. 2016, 10:41

Jana Smidži
Restaurant_star
Teda u nás totální propadák, nemá to žádnou chuť
Přidané ingredience: koření

04. 04. 2016, 17:48

Přidat komentář

Facebook komentáře