Lehká ředkvičková polévka

Obtížnost

Čas přípravy

5min
Čas vaření
40min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

15 kalorií
1.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Pokrájíme ředkvičky i se slupkou na plátky a osmahneme na tuku. Vaříme v bujónu, popř. zahustíme jíškou. Podáváme se zelenou natí.

přidejte na:

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
vyskúšam

28. 01. 2016, 15:00

Chybí obrázek
cyskúšali sme ale nemalo to uspech

17. 02. 2016, 14:08

Chybí obrázek
da sa to zjest

03. 03. 2016, 11:44

Chybí obrázek
da sa , ale velmi doma neuspela

04. 04. 2016, 10:41

Chybí obrázek
Teda u nás totální propadák, nemá to žádnou chuť
Přidané ingredience: koření

04. 04. 2016, 17:48

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.