Ředkvičková polévka s květákem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
138
kalorií
120.0g
cukrů
2.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Ředkvičky očistíme (neloupeme) a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Květák bez košťálu rozebereme na malé kousky, nebo nasekáme. Na rozpuštěném másle opečeme ovesné vločky a přidáme ředkvičku i květák. Vše zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Polévku ochutíme bujónem, vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem. Na závěr polévku doplníme petrželkou a odstavíme.
JanaB17. 09. 2012
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.