Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Ředkvičková polévka s květákem

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
138 kalorií 120.0g cukrů 2.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Ředkvičky očistíme (neloupeme) a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Květák bez košťálu rozebereme na malé kousky, nebo nasekáme. Na rozpuštěném másle opečeme ovesné vločky a přidáme ředkvičku i květák. Vše zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Polévku ochutíme bujónem, vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem. Na závěr polévku doplníme petrželkou a odstavíme.


Přidat na Pinterest
JanaB

17. 09. 2012, Recept navštíven: 1134x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
redkvičkovu nepoznám , ale vyskúšam

21. 01. 2016, 11:12

Přidat komentář
JanaB
Dnes jsem ředkvičky nestrouhala, ale nakrájela na kostičky.

JanaB 22. 09. 2012, 22:28

Facebook komentáře