Ředkvičková polévka s květákem

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

138 kalorií
120.0g cukrů
2.0g tuků
10.0g bílkovin


Příprava

Ředkvičky očistíme (neloupeme) a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Květák bez košťálu rozebereme na malé kousky, nebo nasekáme. Na rozpuštěném másle opečeme ovesné vločky a přidáme ředkvičku i květák. Vše zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 20 minut. Polévku ochutíme bujónem, vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem. Na závěr polévku doplníme petrželkou a odstavíme.

přidejte na:
JanaB

17. 09. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
redkvičkovu nepoznám , ale vyskúšam

21. 01. 2016, 11:12

Přidat komentář
JanaB
Dnes jsem ředkvičky nestrouhala, ale nakrájela na kostičky.

JanaB 22. 09. 2012, 22:28

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.