Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lívance

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
356 kalorií 0.0g cukrů 1.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru, lžíci mouky a necháme vykynout kvásek. Ovesné vločky, zbytek mouky a cukru dáme do mísy, přidáme vykynutý kvásek a zbytek mléka a zaděláme lité těsto. Necháme asi 20 minut kynout a potom lijeme na lívanečník a opékáme z obou stran do zlatova.


Přidat na Pinterest
Svetlana

23. 11. 2009, Recept navštíven: 2214x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
výborné lívance, také tak dělávám, jen přidávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

17. 04. 2016, 15:06

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na lievance

01. 12. 2016, 21:08

Přidat komentář
Marcianto
Paní Planeto, u každého receptu tady píšete, že přidáváte třtinový cukr, přitom když se dívám na vaše recepty ( 3 roky staré), tak všude máte krupicový cukr. Co kdybyste místo kritiky napsala nějaký recept a pokud možno i s fotkou? Kritizovat je snadné, že?

Marcianto 17. 04. 2016, 17:48

Facebook komentáře