Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Lívance

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

356 kalorií, 0.0g cukrů, 1.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru, lžíci mouky a necháme vykynout kvásek. Ovesné vločky, zbytek mouky a cukru dáme do mísy, přidáme vykynutý kvásek a zbytek mléka a zaděláme lité těsto. Necháme asi 20 minut kynout a potom lijeme na lívanečník a opékáme z obou stran do zlatova.

Svetlana

23. 11. 2009, Recept navštíven: 2052x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Kynuté lívance

Kynuté lívance

Kvásek:ve sklenici vlažného mléka rozmícháme droždí, 2 lžíce cukru a 2 lžíce hladké mouky. Poté necháme vyk...

Lívance s ovocem

Lívance s ovocem

Z mouky, mléka, vejce a prášku do pečiva ušleháme těsto. Oloupeme jablko a nakrájíme na malé kousíčky. Brus...

Lívance

Lívance

Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru, lžíci mouky a necháme vykynout kvásek. Ovesn...

Zeleninové lívance

Zeleninové lívance

Mraženou zeleninu dáme do hrnce,podlejeme troškou vody,posolíme a dusíme do měkka.Salám pokrájíme na malé k...

Špenátové lívance

Špenátové lívance

Špenátový pretlak zmiešame s cesnakovou pastou, hrubou múkou, soľou, mletým čiernym korením, majoránom, pos...

Zobrazit všechny podobné recepty k Lívance Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
výborné lívance, také tak dělávám, jen přidávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

17. 04. 2016, 15:06

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept na lievance

01. 12. 2016, 21:08

Přidat komentář
Marcianto
Paní Planeto, u každého receptu tady píšete, že přidáváte třtinový cukr, přitom když se dívám na vaše recepty ( 3 roky staré), tak všude máte krupicový cukr. Co kdybyste místo kritiky napsala nějaký recept a pokud možno i s fotkou? Kritizovat je snadné, že?

Marcianto 17. 04. 2016, 17:48

Facebook komentáře