Lívance
Obtížnost
Čas přípravy
40min
Čas vaření
30min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
356
kalorií
0.0g
cukrů
1.0g
tuků
10.0g
bílkovin
Příprava
Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru, lžíci mouky a necháme vykynout kvásek. Ovesné vločky, zbytek mouky a cukru dáme do mísy, přidáme vykynutý kvásek a zbytek mléka a zaděláme lité těsto. Necháme asi 20 minut kynout a potom lijeme na lívanečník a opékáme z obou stran do zlatova.
Svetlana23. 11. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Přidané ingredience: třtinový cukr
planeta 17. 04. 2016, 15:06

Svetlana 01. 12. 2016, 21:08

majka 13. 07. 2017, 19:54

palino 24. 10. 2017, 20:33

Emilly Lehocká 28. 03. 2019, 15:02
Komentáře
Přidat komentář© 2022, Railsformers, s.r.o.
Marcianto 17. 04. 2016, 17:48