Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Makrela na tymiánu a rozmarýnu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 20min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Makrelu (čerstvou nebo mraženou) očistíme, omyjeme a odstraníme hlavu a ocas. Podélně nakrojíme tak, abychom získali větší plát (dáváme pozor, abychom nepřekrojili kůži). Stranu s kůží osolíme a posypeme paprikou, po druhé straně okořeníme kořením na ryby a posypeme lístky čerstvého tymiánu a rozmarýnu. Na rozpáleném oleji opečeme (asi 5 minut z každé strany).

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu podávejte různě upravené brambory a zeleninu. Je to rychlý a lehký letní oběd.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

27. 07. 2015, Recept navštíven: 2061x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborne chutí

18. 10. 2015, 19:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera dobre

31. 10. 2015, 17:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusala som a chutilo vyborne

02. 11. 2015, 12:01

Přidat komentář

Facebook komentáře