Makrela na tymiánu a rozmarýnu

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
6.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Makrelu (čerstvou nebo mraženou) očistíme, omyjeme a odstraníme hlavu a ocas. Podélně nakrojíme tak, abychom získali větší plát (dáváme pozor, abychom nepřekrojili kůži). Stranu s kůží osolíme a posypeme paprikou, po druhé straně okořeníme kořením na ryby a posypeme lístky čerstvého tymiánu a rozmarýnu. Na rozpáleném oleji opečeme (asi 5 minut z každé strany).

Tip k receptu

Jako přílohu podávejte různě upravené brambory a zeleninu. Je to rychlý a lehký letní oběd.

přidejte na:
Chybí obrázek

27. 07. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
výborne chutí

18. 10. 2015, 19:31

Chybí obrázek
vyzera dobre

31. 10. 2015, 17:23

Chybí obrázek
vyskusala som a chutilo vyborne

02. 11. 2015, 12:01

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.