Makrela na tymiánu a rozmarýnu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
10min
Celkový čas
20min
Porce
Nutriční hodnoty
60
kalorií
0.0g
cukrů
6.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Makrelu (čerstvou nebo mraženou) očistíme, omyjeme a odstraníme hlavu a ocas. Podélně nakrojíme tak, abychom získali větší plát (dáváme pozor, abychom nepřekrojili kůži). Stranu s kůží osolíme a posypeme paprikou, po druhé straně okořeníme kořením na ryby a posypeme lístky čerstvého tymiánu a rozmarýnu. Na rozpáleném oleji opečeme (asi 5 minut z každé strany).
Tip k receptu
Jako přílohu podávejte různě upravené brambory a zeleninu. Je to rychlý a lehký letní oběd.
Jana Smidži27. 07. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.