Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Makrela na tymiánu a rozmarýnu

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 20min , porce

60 kalorií, 0.0g cukrů, 6.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Makrelu (čerstvou nebo mraženou) očistíme, omyjeme a odstraníme hlavu a ocas. Podélně nakrojíme tak, abychom získali větší plát (dáváme pozor, abychom nepřekrojili kůži). Stranu s kůží osolíme a posypeme paprikou, po druhé straně okořeníme kořením na ryby a posypeme lístky čerstvého tymiánu a rozmarýnu. Na rozpáleném oleji opečeme (asi 5 minut z každé strany).

Bulb Tip k receptu

Jako přílohu podávejte různě upravené brambory a zeleninu. Je to rychlý a lehký letní oběd.

Jana Smidži

27. 07. 2015, Recept navštíven: 1837x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Makrela na grilu

Makrela na grilu

Ryby omyjeme, osušíme, řádně nasolíme, pokapeme šťávou z citrónů a dáme na chvíli odležet. Makrely si můžem...

Makrela na řecký způsob

Makrela na řecký způsob

Očistené a vypitvané makrely posolíme a z oboch strán opečieme na rozohriatom oleji. Vyberieme z oleja a dá...

Makrela na dijonské hořčici ma bílém víně

Makrela na dijonské hořčici ma bílém víně

Pekáček vymažeme nebo vystříkáme olejem a na dno rozprostřeme cibuli nakrájenou na půlkolečka. Ryby očistí...

Makrela na tymiánu a rozmarýnu

Makrela na tymiánu a rozmarýnu

Makrelu (čerstvou nebo mraženou) očistíme, omyjeme a odstraníme hlavu a ocas. Podélně nakrojíme tak, abycho...

Zobrazit všechny podobné recepty k Makrela na tymiánu a rozmarýnu Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborne chutí

18. 10. 2015, 19:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzera dobre

31. 10. 2015, 17:23

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskusala som a chutilo vyborne

02. 11. 2015, 12:01

Přidat komentář

Facebook komentáře