Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Marku bábovka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2504 kalorií 0.0g cukrů 15.0g tuků 48.0g bílkovin

Příprava

Cukr, máslo a žloutky šleháme do pěny. Přidáme vanilkový cukr, kůru, a střídavě mléko a mouku s kypřícím práškem. Nakonec zlehka vmícháme sníh. Pečeme asi 3/4 hodiny při teplotě okolo 170 °C.


Přidat na Pinterest
jessynka

07. 05. 2010, Recept navštíven: 1588x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star
pre mna trochu suchá bábovka

01. 01. 2017, 18:07

Přidat komentář
Thumb
A kde je to maslo? Zacala jsem delat tady tento recept a musim rici, ze jsem si nevsimla, ze neni uvedeno maslo. Totalne jsem ho musela predelat. Poslu fotku, az bude dilo hotove, ale jessynka by si mela davat pozor, co posila za recepty, pze me to fakt vytocilo... :-(

Petra 11. 05. 2010, 16:46

Thumb
Tak vkládám fotky a musím ještě dodat, že jsem tam přidala 1/4 hrnku kávy, 2 lžíce kakaa a nakonec jsem použila 100g hery. Celé jsem to polila polevou, kterou jsem udělala ze zbytků čokoládových zajíců z Velikonoc (byli 2 velcí a rozpustila jsem je se 70g hery). Chutná dobře, ale je trošku suchá, takže bych příště přidala více másla a Jessynka by měla dodat přesné množství...

Petra 12. 05. 2010, 13:45

Facebook komentáře