Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Masová omáčka na špagety

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 50min
Nutriční hodnoty
304 kalorií 16.0g cukrů 23.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Na rozpáleném oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli a přidáme mleté maso. Restujeme. Mírně osolíme a zalije kečupem – záleží na chuti každého, jestli použijeme ostrý, nebo sladký. Mně se osvědčila kombinace obou. Promícháme a přidáme boloňskou omáčku (cca 1/2 obsahu skleničky). Pod pokličkou za občasného míchání dusíme cca 30 minut. Pokud chceme mít omáčky více, stačí směs mírně rozředit vodou a zahustit solamylem.
Směs dáváme na uvařené špagety, zasypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme kečupem (nic z toho není nutné - chutná skvěle na špagetách i samotná).

Bulb Tip k receptu

Pokud masová směs pustí hodně tuku, slijte ho. Směs se dá lehce zamrazit a použít kdykoliv.


Přidat na Pinterest
heleen1

08. 10. 2009, Recept navštíven: 7317x


Přidat recenzi
Přidat komentář
heleen1
Maso se orestuje na zpěněné cibuli, ne zvlášť !!

heleen1 08. 10. 2009, 17:53

Šéfredaktor
Děkujeme za upozornění! V textu opraveno.

Šéfredaktor 08. 10. 2009, 18:09

janulkam
dobrůtka. kečup tam ani není třeba

janulkam 26. 10. 2009, 18:12

Hanca333
Já prostě miluju špagety, mňam. A s kečupem ještě lepší. Taky jsme zkoušeli houby(žampiony) taky dobrý

Hanca333 18. 02. 2010, 08:36

Facebook komentáře