Masová omáčka na špagety
Obtížnost
Čas přípravy
Čas vaření
Celkový čas
Porce
Nutriční hodnoty
Příprava
Na rozpáleném oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli a přidáme mleté maso. Restujeme. Mírně osolíme a zalije kečupem – záleží na chuti každého, jestli použijeme ostrý, nebo sladký. Mně se osvědčila kombinace obou. Promícháme a přidáme boloňskou omáčku (cca 1/2 obsahu skleničky). Pod pokličkou za občasného míchání dusíme cca 30 minut. Pokud chceme mít omáčky více, stačí směs mírně rozředit vodou a zahustit solamylem.
Směs dáváme na uvařené špagety, zasypeme nastrouhaným sýrem a zakapeme kečupem (nic z toho není nutné - chutná skvěle na špagetách i samotná).
Tip k receptu
Pokud masová směs pustí hodně tuku, slijte ho. Směs se dá lehce zamrazit a použít kdykoliv.
heleen108. 10. 2009
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi
Svetlana 24. 05. 2018, 21:46

majka 17. 06. 2018, 21:11

katka16031 03. 10. 2018, 20:57

dušanka 26. 12. 2018, 16:19
heleen1 08. 10. 2009, 17:53
Šéfredaktor 08. 10. 2009, 18:09
janulkam 26. 10. 2009, 18:12
Hanca333 18. 02. 2010, 08:36