Merenda
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
20min
Celkový čas
35min
Porce
Nutriční hodnoty
1122
kalorií
50.0g
cukrů
62.0g
tuků
12.0g
bílkovin
Příprava
Švestky vypeckujeme a vaříme ve vodě s 3-5 peckami. Necháme švestky úplně rozvařit. Poté švestky zahustíme smetanou, nejdřív jen polovinou a podle potřeby i zbytkem, kterou jsme smíchali s moukou. Povaříme a podle chuti osladíme. Pecky vyjmeme. Merendu podáváme v hlubokém talíři a doprostřed dáme lžíci ušlehané šlehačky a lžičku džemu. Přikusujeme k tomu rozpeky.
Evík31. 01. 2013
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.