Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Moravská pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
35min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 45min
Nutriční hodnoty
336 kalorií 1.0g cukrů 24.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Nejdřív si vejce uvaříme natvrdo, pak oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nastrouháme nahrubo do mísy. Pak nastrouháme salám a přidáme jemně nakrájenou cibuli a nakrájené okurky. Hrášek necháme okapat a přidáme do mísy. Osolíme a opepříme. Nakonec promícháme s hořčicí a majonézou.


Přidat na Pinterest
Evík

02. 10. 2012, Recept navštíven: 1508x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
poznam tuto pomazanka , robime ju, je velmi dobrá

21. 02. 2016, 10:27

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je velmi chutná

05. 03. 2016, 13:13

Přidat komentář
Thumb
Nějak si nedovedu představit sterilovaný hrášek mazat na chleba nebo rohlík...vzhledem k tomu že je to pomazánka :o)

Drštička 10. 04. 2018, 14:28

Facebook komentáře