Moravská pomazánka

Obtížnost

Čas přípravy

35min
Čas vaření
10min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

336 kalorií
1.0g cukrů
24.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Nejdřív si vejce uvaříme natvrdo, pak oloupeme a necháme vychladnout. Poté je nastrouháme nahrubo do mísy. Pak nastrouháme salám a přidáme jemně nakrájenou cibuli a nakrájené okurky. Hrášek necháme okapat a přidáme do mísy. Osolíme a opepříme. Nakonec promícháme s hořčicí a majonézou.

přidejte na:
Chybí obrázek

02. 10. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
poznam tuto pomazanka , robime ju, je velmi dobrá

21. 02. 2016, 10:27

Chybí obrázek
je velmi chutná

05. 03. 2016, 13:13

Přidat komentář
Chybí obrázek
Nějak si nedovedu představit sterilovaný hrášek mazat na chleba nebo rohlík...vzhledem k tomu že je to pomazánka :o)

Drštička 10. 04. 2018, 14:28

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.