Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Moučník s jablky

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 10min , porce

2608 kalorií, 0.0g cukrů, 115.0g tuků, 58.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nejprve si rozpustíme Heru a připravíme plech s vyvýšeným okrajem. Vymažeme ho Ramou a vysypeme hrubou moukou. Jablka rozkrojíme, vykrojíme jádřince, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Zapneme troubu na 170°C. Mouku promícháme s prosátým kypřícím práškem do pečiva. Celá vejce rozšleháme s mlékem a přidáme zakysanou smetanu. Přisypeme cukr, rozmícháme a poté mouku s prosátým práškem. Vařečkou vmícháme nakrájená jablka a nakonec rozehřátou prochladlou Heru. Těsto vlijeme na plech (je hustější), urovnáme povrch a dáme péci do předehřáté trouby. Moučník s jablky pečeme při 170°C asi 45 minut. Prochladlý moučník pocukrujeme a nakrájíme.

JanaB

19. 01. 2012, Recept navštíven: 3037x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Jáhlový moučník s jahodovým tvarohem

Ještě teplé jáhly dáme do mixéru, zalijeme horkým mlékem a mixujeme, dokud nevznikne hustší kaše. Osladíme ...

Moučník s jablky

Moučník s jablky

Nejprve si rozpustíme Heru a připravíme plech s vyvýšeným okrajem. Vymažeme ho Ramou a vysypeme hrubou mouk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Moučník s jablky Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře