Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Mousse au chocolat (čokoládová pěna)

Obtížnost Čas přípravy
2h 15min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 2h 20min
Nutriční hodnoty
1518 kalorií 1.0g cukrů 105.0g tuků 25.0g bílkovin

Příprava

Necháme ve vodní lázni rozpustit na kousky nalámanou čokoládu s máslem a vodou a necháme vychladnout. Poté přidáme žloutky a cukr a pořádně promícháme. Nakonec jemně zapracujeme sníh z bílků. Pěnu, rozdělíme do šesti malých misek a necháme v lednici odpočívat minimálně 2h před servírováním. Dozdobit můžeme trochou šlehačky a kousky nastrouhané čokolády.

Bulb Tip k receptu

Výbornou a nezaměnitelnou chuť má mousse au chocolat vyrobená z kvalitní čokolády Lindt s obsahem kakaa mezi 80 - 90 %.


Petra

01. 04. 2009, Recept navštíven: 6271x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo velmi vyborné

28. 10. 2015, 11:35

Přidat komentář
dušanka
chutna čokoladova pena

dušanka 10. 08. 2016, 21:15

Facebook komentáře