Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Muffiny plněné brusinkovým džemem

Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

2208 kalorií, 0.0g cukrů, 49.0g tuků, 29.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Krystalový cukr, vanilkový cukr a změklé máslo našleháme v míse. Přidáme vejce, vlažné mléko a prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vše promícháme. Připravíme si speciální formičky a papírové košíčky. Formičky vymažeme tukem a plníme zhruba do půlky připraveným těstem. Doprostřed každé formičky přidáme 1 lžičku brusinkového džemu a opět překryjeme vrstvou těsta. Muffiny vložíme do trouby předehřáté na 180°C a zvolna pečeme asi 20 minut.

Jiřulka

12. 11. 2009, Recept navštíven: 3175x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Muffiny plněné brusinkovým džemem

Muffiny plněné brusinkovým džemem

Krystalový cukr, vanilkový cukr a změklé máslo našleháme v míse. Přidáme vejce, vlažné mléko a prosátou mou...

Olivové muffiny plněné balkánským sýrem

Olivové muffiny plněné balkánským sýrem

V míse smícháme všechny suché přísady - mouku s kypřícím práškem, olivy nakrájené na kousky, nasekaný rozma...

Zobrazit všechny podobné recepty k Muffiny plněné brusinkovým džemem Link-arrow

Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chuťovo vynikajuce muffiny

22. 03. 2016, 20:44

Přidat komentář

Facebook komentáře