Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Námořnický grog

Námořnický grog

Obtížnost Čas přípravy
5min
Čas vaření Celkový čas Porce
5min 10min
Nutriční hodnoty
1 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Svaříme červené víno s cukrem, citronovou kůrou a se skořicí. Pak vyndáme skořici i citronovou kůru a víno nalijeme do sklenice a přidáme rum. Podáváme horké.


Ajaja

08. 01. 2010, Recept navštíven: 2555x


Přidat recenzi
Přidat komentář
pskrob
Lepší chu´t dostane když přidáte 0,5 dl pomerančové štávy

pskrob 10. 01. 2010, 08:55

Angel 666
Já dávám na 1,5 dl vína 0,5 dl pomerančové šťávy a ještě dávám 0,5 dl černého čaje.

Angel 666 10. 01. 2010, 10:26

passita
je to lepší než obyč.grog?tento jsem ještě nedělala..

passita 10. 01. 2010, 19:25

Ajaja
Ono i do té mojí kombinace může klidně přijít kousek pomerančové kůry i hřebíček... Ale já to fakt dělám s rumíčkem, zvláště po večerní vycházce za mrazivého počasí. Ale pravda, jdu pak většinou do pelíšku.

Ajaja 13. 01. 2010, 17:18

Angel 666
Ajajo, ale já tam rumíček k tomu všemu dávám taky, jen jsem ho výše nevypsala. Já mám vlastně čtyřkombinaci- pomerančová šťáva, čaj, červené víno a rumík. Hi hi - čaj, rum, bum!

Angel 666 13. 01. 2010, 18:55

Ajaja
Aha - tak to jo. No dát si dva, tak bych taky byla "bum"... :-)

Ajaja 15. 01. 2010, 16:36

Facebook komentáře