Nepečený cheesecake

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

952 kalorií
0.0g cukrů
81.0g tuků
21.0g bílkovin


Příprava

Menší dortovou formu vyložíme pečícím papírem a na dno a po obvodu naklademe piškoty. Namočíme plátky želatiny. Smetanu ušleháme s cukrem a vanilkou a vmícháme Lučinu. Namočenou želatinu se šťávou z 1 citrónu zahřejeme až do rozpuštění, vmícháme lžíci krému z lučiny a pak přidáme do zbytku krému. Směsí naplníme formu s piškoty a dáme ztuhnout do lednice. Zdobíme marmeládou.

Tip k receptu

Marmeládu rybízovou

přidejte na:
jarmilauhlirova

05. 06. 2015

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný koláč

Svetlana 07. 11. 2015, 18:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
výborný recept

palino 04. 12. 2015, 21:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cheescake je jemný a chuťovo perfektný

dušanka 21. 08. 2017, 20:06

Přidat komentář