Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Nepečený čokoládový cheesecake

Nepečený čokoládový cheesecake

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 30min
Nutriční hodnoty
2360 kalorií 0.0g cukrů 117.0g tuků 31.0g bílkovin

Příprava

Do rozmixovaných nebo válečkem rozdrcených sušenek přidáme rozpuštěné máslo. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na něj rovnoměrně rozprostřeme sušenkovou hmotu a dáme na 30 minut do chladničky. Do směsi z pomazánkového másla Želetava, tvarohu Želetava a 250 ml šlehačky přidáme 400 g, ve vodní lázni rozpuštěné a vlažné čokolády a šlehačem vyšleháme na hladký krém. Čokoládový krém rozetřeme na sušenkový korpus a opět vložíme asi na hodinku do chladničky. Zbytek šlehačky vlijeme do menšího hrnce, přivedeme k varu a poté ihned vypneme plotnu. Vmícháme na kousky nalámanou čokoládu, tak aby se spojila se smetanou. Téměř studenou polevu opatrně nalijeme na dort a vložíme na hodinu zpět do lednice.

Bulb Tip k receptu

Pokud nahradíme tmavé sušenky a tmavou čokoládu za světlé ingredience, vykouzlíme stejně tak dobře světlý cheescake, který nejlépe chutná s ovocným přelivem, který připravíme rozmixováním mražené ovocné směsi s 50 g cukru a lžící citrónové šťávy.


PeťulQa Kaštánková

17. 05. 2010, Recept navštíven: 5880x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý cheescake

25. 09. 2016, 17:27

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
cheescake aj nepečený podla tohto receptu je vyborný

02. 11. 2016, 20:31

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vydarený, chutný cheesecake

28. 03. 2017, 19:58

Přidat komentář

Facebook komentáře