Chybějící obrázek

Nepečený čokoládový cheesecake

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
0min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

2360 kalorií
0.0g cukrů
117.0g tuků
31.0g bílkovin


Příprava

Do rozmixovaných nebo válečkem rozdrcených sušenek přidáme rozpuštěné máslo. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem, na něj rovnoměrně rozprostřeme sušenkovou hmotu a dáme na 30 minut do chladničky. Do směsi z pomazánkového másla Želetava, tvarohu Želetava a 250 ml šlehačky přidáme 400 g, ve vodní lázni rozpuštěné a vlažné čokolády a šlehačem vyšleháme na hladký krém. Čokoládový krém rozetřeme na sušenkový korpus a opět vložíme asi na hodinku do chladničky. Zbytek šlehačky vlijeme do menšího hrnce, přivedeme k varu a poté ihned vypneme plotnu. Vmícháme na kousky nalámanou čokoládu, tak aby se spojila se smetanou. Téměř studenou polevu opatrně nalijeme na dort a vložíme na hodinu zpět do lednice.

Tip k receptu

Pokud nahradíme tmavé sušenky a tmavou čokoládu za světlé ingredience, vykouzlíme stejně tak dobře světlý cheescake, který nejlépe chutná s ovocným přelivem, který připravíme rozmixováním mražené ovocné směsi s 50 g cukru a lžící citrónové šťávy.

přidejte na:
PeťulQa Kaštánková

17. 05. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý cheescake

katka16031 25. 09. 2016, 17:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
cheescake aj nepečený podla tohto receptu je vyborný

palino 02. 11. 2016, 20:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept vydarený, chutný cheesecake

hanka 28. 03. 2017, 19:58

Přidat komentář