Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Noky ze špenátu

Noky ze špenátu
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

1596 kalorií, 0.0g cukrů, 102.0g tuků, 102.0g bílkovin

Příprava

Špenát omyjeme, dáme povařit na 10 minut do mírně osolené vroucí vody. Poté scedíme, necháme vychladnout, poté špenát nasekáme. Tvaroh utřeme s troškou másla, vejci, najemno nastrouhaným eidamem, osolíme, opepříme, přidáme strouhanku, promícháme a vytvoříme těsto, z kterého poté lžičkou dáváme do mírně osolené vroucí vody kousky těsta a vaříme noky.

Beruska64

26. 12. 2009, Recept navštíven: 1868x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Noky ze špenátu

Noky ze špenátu

Špenát omyjeme, dáme povařit na 10 minut do mírně osolené vroucí vody. Poté scedíme, necháme vychladnout, p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Noky ze špenátu Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Nevypadá to špatně, ale co k tomu, resp. k čemu to je nejlepší ? K rybě ?

Ajaja 03. 01. 2010, 11:44

Facebook komentáře