Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Okoun po zámecku

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

908 kalorií, 0.0g cukrů, 97.0g tuků, 9.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Ryby stáhneme z kůže a osolíme.
Polovinou másla vymažeme zapékací misku, pomazané dno poklademe polovinou anglické slaniny nakrájené na menší plátky. Na slaninu nandáme připravené rybky.
Posypeme je tymiánem a podlijeme červeným vínem. Navrch dáme zbylé plátky slaniny a plátečky z druhé poloviny másla.
Misku vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Po této době podlijeme smetanou a necháme dopéct.

Angel 666

23. 05. 2012, Recept navštíven: 1362x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Okoun po zámecku

Okoun po zámecku

Ryby stáhneme z kůže a osolíme. Polovinou másla vymažeme zapékací misku, pomazané dno poklademe polovinou ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Okoun po zámecku Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Osvědčený recept, jen přidávám špetku chilli jinak to nemá chybu. Spojení vína, tymiánu a másla je pro přípravu ryb skvělá volba.
Přidané ingredience: Špetka chilli

01. 03. 2013, 17:22

Přidat komentář

Facebook komentáře