Okoun po zámecku
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
30min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
908
kalorií
0.0g
cukrů
97.0g
tuků
9.0g
bílkovin
Příprava
Ryby stáhneme z kůže a osolíme.
Polovinou másla vymažeme zapékací misku, pomazané dno poklademe polovinou anglické slaniny nakrájené na menší plátky. Na slaninu nandáme připravené rybky.
Posypeme je tymiánem a podlijeme červeným vínem. Navrch dáme zbylé plátky slaniny a plátečky z druhé poloviny másla.
Misku vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Po této době podlijeme smetanou a necháme dopéct.
23. 05. 2012
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: Špetka chilli
maruskaji 01. 03. 2013, 18:22
© 2024, Railsformers s.r.o.