Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Okoun po zámecku

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
908 kalorií 0.0g cukrů 97.0g tuků 9.0g bílkovin

Příprava

Ryby stáhneme z kůže a osolíme.
Polovinou másla vymažeme zapékací misku, pomazané dno poklademe polovinou anglické slaniny nakrájené na menší plátky. Na slaninu nandáme připravené rybky.
Posypeme je tymiánem a podlijeme červeným vínem. Navrch dáme zbylé plátky slaniny a plátečky z druhé poloviny másla.
Misku vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Po této době podlijeme smetanou a necháme dopéct.


Přidat na Pinterest
Angel 666

23. 05. 2012, Recept navštíven: 1503x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Osvědčený recept, jen přidávám špetku chilli jinak to nemá chybu. Spojení vína, tymiánu a másla je pro přípravu ryb skvělá volba.
Přidané ingredience: Špetka chilli

01. 03. 2013, 17:22

Přidat komentář

Facebook komentáře