Okoun po zámecku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
30min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

908 kalorií
0.0g cukrů
97.0g tuků
9.0g bílkovin


Příprava

Ryby stáhneme z kůže a osolíme.
Polovinou másla vymažeme zapékací misku, pomazané dno poklademe polovinou anglické slaniny nakrájené na menší plátky. Na slaninu nandáme připravené rybky.
Posypeme je tymiánem a podlijeme červeným vínem. Navrch dáme zbylé plátky slaniny a plátečky z druhé poloviny másla.
Misku vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut. Po této době podlijeme smetanou a necháme dopéct.

přidejte na:
Angel 666

23. 05. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
maruskaji
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Osvědčený recept, jen přidávám špetku chilli jinak to nemá chybu. Spojení vína, tymiánu a másla je pro přípravu ryb skvělá volba.
Přidané ingredience: Špetka chilli

maruskaji 01. 03. 2013, 17:22

Přidat komentář