Okurková raita

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

15min
Čas vaření
0min

Celkový čas

15min

Porce


Nutriční hodnoty

308 kalorií
0.0g cukrů
15.0g tuků
25.0g bílkovin


Příprava

Okurky oloupeme, rozřízneme podélně napůl a vydlabeme jadérka. Poté je nastrouháme na jemno. V míse smícháme nastrouhané okurky s jogurtem, přidáme nasekané lístky máty, sůl, kmín, citrónovou šťávu a vše promícháme.
Při podávání ozdobíme koriandrem.

Tip k receptu

V Indii se raita podává především k pikantním masovým pokrmům.
Místo okurek se dá použít jakákoliv syrová zelenina.

přidejte na:
Ivet

13. 07. 2019

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chuťovo dobré

palino 21. 07. 2019, 13:16

Přidat komentář