Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Omáčka z rybízu

Omáčka z rybízu

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 1h 0min
Nutriční hodnoty
744 kalorií 1.0g cukrů 42.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Rybíz očistíme, vložíme do hrnce, přilijeme vodu, přisypeme cukr a uvedeme do varu. Máslo si rozpustíme v dalším hrnci, přisypeme mouku, uděláme jíšku, kterou vmícháme do měkkého rybízu, promícháme a povaříme. Poté omáčku prolisujeme, přilijeme smetanu, osolíme, osladíme, přidáme citrónovou šťávu a povaříme dohusta. Podáváme s knedlíky.


Beruska64

17. 12. 2009, Recept navštíven: 1662x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře