Omáčka z rybízu
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
40min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
744
kalorií
1.0g
cukrů
42.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Rybíz očistíme, vložíme do hrnce, přilijeme vodu, přisypeme cukr a uvedeme do varu. Máslo si rozpustíme v dalším hrnci, přisypeme mouku, uděláme jíšku, kterou vmícháme do měkkého rybízu, promícháme a povaříme. Poté omáčku prolisujeme, přilijeme smetanu, osolíme, osladíme, přidáme citrónovou šťávu a povaříme dohusta. Podáváme s knedlíky.
Beruska6418. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.