Chybějící obrázek

Omáčka z rybízu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
40min

Celkový čas

1h 0min

Porce


Nutriční hodnoty

744 kalorií
1.0g cukrů
42.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Rybíz očistíme, vložíme do hrnce, přilijeme vodu, přisypeme cukr a uvedeme do varu. Máslo si rozpustíme v dalším hrnci, přisypeme mouku, uděláme jíšku, kterou vmícháme do měkkého rybízu, promícháme a povaříme. Poté omáčku prolisujeme, přilijeme smetanu, osolíme, osladíme, přidáme citrónovou šťávu a povaříme dohusta. Podáváme s knedlíky.

přidejte na:
Beruska64

17. 12. 2009

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář