Omeleta s ovesnými vločkami
Obtížnost
Čas přípravy
25min
Čas vaření
15min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
395
kalorií
0.0g
cukrů
34.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Vločky přebereme a spaříme. Vejce rozšleháme v misce se 3 lžícemi vody a špetkou soli. Poté vmícháme vločky, strouhaný sýr a nasekanou petrželku. Pánev vymažeme olejem a rozpálíme. Těsto nalijeme na pánev a pečeme. Když se vejce na spodní straně omelety začínají srážet, promícháme omeletu a dopečeme.
Tip k receptu
Ideální příloha je zeleninová obloha - okurky, rajčata a papriky.
Evík18. 09. 2012
Podobné recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.