Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Opilé ovoce

Opilé ovoce
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

1432 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 4.0g bílkovin

Příprava

Ovoce nakrájíme na větší kousky, nasypeme do sklenice s pevným uzávěrem, smícháme griotku a víno a ovoce tím zalijeme. Dobře uzavřeme a necháme ji uležet v chladu.

Bulb Tip k receptu

Nejlépe je pochoutku připravit počákem adventu, aby byla na Vánoce

veka

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2832x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Opilé ovoce

Opilé ovoce

Ovoce nakrájíme na větší kousky, nasypeme do sklenice s pevným uzávěrem, smícháme griotku a víno a ovoce tí...

Zobrazit všechny podobné recepty k Opilé ovoce Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře