Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pažitková pomazánka

Pažitková pomazánka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 20min
Nutriční hodnoty
464 kalorií 0.0g cukrů 12.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Máslo utřeme do pěny a vyšleháme s tvarohem, smetanou a solí. Do vyšlehaného tvarohu zamícháme nadrobno nasekanou pažitku a cibuli.

Bulb Tip k receptu

Místo smetany můžeme použít jogurt nebo mléko.


Martina Třetinová

28. 04. 2009, Recept navštíven: 4170x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen místo cibule dávám jemnější porek.
Přidané ingredience: porek

16. 03. 2013, 04:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahka , zdrava pomazanka

21. 03. 2016, 19:53

Přidat komentář
Svetlana
ja tam dávam pre chuť aj trošičku horčice.

Svetlana 02. 12. 2009, 18:00

Hanca333
A my někdy sladkou a pálivou papriku, ale tý pomazánce se říká Budapeštská

Hanca333 04. 02. 2010, 14:20

Facebook komentáře