Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pažitková pomazánka

Pažitková pomazánka
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

464 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 61.0g bílkovin

Příprava

Máslo utřeme do pěny a vyšleháme s tvarohem, smetanou a solí. Do vyšlehaného tvarohu zamícháme nadrobno nasekanou pažitku a cibuli.

Bulb Tip k receptu

Místo smetany můžeme použít jogurt nebo mléko.

Martina Třetinová

28. 04. 2009, Recept navštíven: 3648x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pažitková pomazánka

Pažitková pomazánka

Máslo utřeme do pěny a vyšleháme s tvarohem, smetanou a solí. Do vyšlehaného tvarohu zamícháme nadrobno nas...

Tavená pažitková pomazánka

Tavená pažitková pomazánka

Pažitku omyjeme, osušíme a najemno nakrájíme. V misce smícháme tavený sýr, pomazánkové máslo a mléko. Míchá...

Pažitková polévka s vůní česneku

Pažitková polévka s vůní česneku

Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Brambor a mrkev oškrábeme, brambor nakrájíme na menší kostičky a mrk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pažitková pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávám jen místo cibule dávám jemnější porek.
Přidané ingredience: porek

16. 03. 2013, 04:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lahka , zdrava pomazanka

21. 03. 2016, 19:53

Přidat komentář
Svetlana
ja tam dávam pre chuť aj trošičku horčice.

Svetlana 02. 12. 2009, 18:00

Hanca333
A my někdy sladkou a pálivou papriku, ale tý pomazánce se říká Budapeštská

Hanca333 04. 02. 2010, 14:20

Facebook komentáře