Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečené jehněčí koleno

Pečené jehněčí koleno

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 0min 2h 10min
Nutriční hodnoty
340 kalorií 0.0g cukrů 35.0g tuků 1.0g bílkovin

Příprava

Smícháme olivový olej, sůl, pepř, utřený česnek a nasekaný rozmarýn. Touto směsí potřeme kolínka a necháme je v marinádě aspoň přes noc.
Poté je dáme i s marinádou do pekáče, podlijeme troškou vody a pečeme hodinu přiklopené na 200 °C.
Odkryjeme a pečeme na 180 °C další hodinu.

Bulb Tip k receptu

Skvělé jídlo na velikonoční neděli. Je to jednoduchý, ale výborný recept.


sonizna

18. 01. 2016, Recept navštíven: 928x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept je trochu náročnejší na čas ale stojí za to

18. 01. 2016, 18:27

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
žiadalo by sa vyskúšať

19. 01. 2016, 11:57

Thumb
Restaurant_star
V ingrediencích vám schází jehněčí kolínka a jejich počet
Přidané ingredience: jehněčí kolínka

Jana Smidži 19. 01. 2016, 16:27

Přidat komentář

Facebook komentáře