Pečené jehněčí koleno
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
2h 0min
Celkový čas
2h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
340
kalorií
0.0g
cukrů
35.0g
tuků
1.0g
bílkovin
Příprava
Smícháme olivový olej, sůl, pepř, utřený česnek a nasekaný rozmarýn. Touto směsí potřeme kolínka a necháme je v marinádě aspoň přes noc.
Poté je dáme i s marinádou do pekáče, podlijeme troškou vody a pečeme hodinu přiklopené na 200 °C.
Odkryjeme a pečeme na 180 °C další hodinu.
Tip k receptu
Skvělé jídlo na velikonoční neděli. Je to jednoduchý, ale výborný recept.
sonizna18. 01. 2016
Ingredience
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.