Pečené jehněčí koleno

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
2h 0min

Celkový čas

2h 10min

Porce


Nutriční hodnoty

340 kalorií
0.0g cukrů
35.0g tuků
1.0g bílkovin


Příprava

Smícháme olivový olej, sůl, pepř, utřený česnek a nasekaný rozmarýn. Touto směsí potřeme kolínka a necháme je v marinádě aspoň přes noc.
Poté je dáme i s marinádou do pekáče, podlijeme troškou vody a pečeme hodinu přiklopené na 200 °C.
Odkryjeme a pečeme na 180 °C další hodinu.

Tip k receptu

Skvělé jídlo na velikonoční neděli. Je to jednoduchý, ale výborný recept.

přidejte na:
Chybí obrázek

18. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
tento recept je trochu náročnejší na čas ale stojí za to

18. 01. 2016, 18:27

Chybí obrázek
žiadalo by sa vyskúšať

19. 01. 2016, 11:57

Chybí obrázek
V ingrediencích vám schází jehněčí kolínka a jejich počet
Přidané ingredience: jehněčí kolínka

Jana Smidži 19. 01. 2016, 16:27

Chybí obrázek
oplatí sa venovať čas tomuto receptu

09. 05. 2019, 19:10

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.