Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pečené kaki se sněhem

Pečené kaki se sněhem

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
6min 16min
Nutriční hodnoty
372 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Kaki umyjeme a zbavíme lístečků. Každé ovoce rozřízneme na osm dílků, ale nedořezáváme do konce. Kaki by mělo vytvořit jakoby květ, který polijeme rumem.
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, kterým kaki ozdobíme. Dáme zapéct do trouby rozpálené na 200 °C. Sníh musí lehce zhnědnout. Trvá to podle typu trouby asi 6 minut, ale musíme hlídat! Před podáváním ozdobíme mandlemi a ihned podáváme. Kaki se jí bez slupky.

Bulb Tip k receptu

Kaki musí být úplně zralé. To znamená, že po přinesení z obchodu ho ještě nechte 2-3 dny odpočinout při pokojové teplotě, dokud nebude úplně měkké a bude sladce vonět.


notburga

24. 07. 2011, Recept navštíven: 1402x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

16. 05. 2016, 09:18

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept ma zaujal , určite vyskúšam

18. 02. 2017, 18:10

Přidat komentář

Facebook komentáře