Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečené kaki se sněhem

Pečené kaki se sněhem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 6min
Celkový čas: 16min , porce

372 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Kaki umyjeme a zbavíme lístečků. Každé ovoce rozřízneme na osm dílků, ale nedořezáváme do konce. Kaki by mělo vytvořit jakoby květ, který polijeme rumem.
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, kterým kaki ozdobíme. Dáme zapéct do trouby rozpálené na 200 °C. Sníh musí lehce zhnědnout. Trvá to podle typu trouby asi 6 minut, ale musíme hlídat! Před podáváním ozdobíme mandlemi a ihned podáváme. Kaki se jí bez slupky.

Bulb Tip k receptu

Kaki musí být úplně zralé. To znamená, že po přinesení z obchodu ho ještě nechte 2-3 dny odpočinout při pokojové teplotě, dokud nebude úplně měkké a bude sladce vonět.

notburga

24. 07. 2011, Recept navštíven: 1268x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečené kaki se sněhem

Pečené kaki se sněhem

Kaki umyjeme a zbavíme lístečků. Každé ovoce rozřízneme na osm dílků, ale nedořezáváme do konce. Kaki by mě...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečené kaki se sněhem Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

16. 05. 2016, 09:18

Přidat komentář

Facebook komentáře