Pečený česnek na tymiánu

Obtížnost

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

244 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Z palic česneků odstraníme horní slupku. Poté česnek seřízneme tak, abychom nařízli všechny stroužky.
Česnek v řezu osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Každou palici česneku omotáme tymiánem a zabalíme do alobalu.
Pečeme 40 minut na 180 °C, poté česnek vybalíme z alobalu a zvýšíme teplotu na 220 °C.

Tip k receptu

Česnek je skvělá příloha k masu nebo z něj můžeme připravit česnečku.

přidejte na:
Chybí obrázek

12. 10. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
chutná príloha

12. 10. 2015, 10:49

Chybí obrázek
skvelaá príloha k mäsu

12. 10. 2015, 11:11

Chybí obrázek
vyskúšam ako prílihu k mäsu

13. 10. 2015, 20:08

Chybí obrázek
možno použiť k pečenému masku

15. 10. 2015, 20:08

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.