Pečený česnek na tymiánu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
45min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
244
kalorií
0.0g
cukrů
27.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Z palic česneků odstraníme horní slupku. Poté česnek seřízneme tak, abychom nařízli všechny stroužky.
Česnek v řezu osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Každou palici česneku omotáme tymiánem a zabalíme do alobalu.
Pečeme 40 minut na 180 °C, poté česnek vybalíme z alobalu a zvýšíme teplotu na 220 °C.
Tip k receptu
Česnek je skvělá příloha k masu nebo z něj můžeme připravit česnečku.
sonizna12. 10. 2015
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.