Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečený česnek na tymiánu

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
244 kalorií 0.0g cukrů 27.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Z palic česneků odstraníme horní slupku. Poté česnek seřízneme tak, abychom nařízli všechny stroužky.
Česnek v řezu osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Každou palici česneku omotáme tymiánem a zabalíme do alobalu.
Pečeme 40 minut na 180 °C, poté česnek vybalíme z alobalu a zvýšíme teplotu na 220 °C.

Bulb Tip k receptu

Česnek je skvělá příloha k masu nebo z něj můžeme připravit česnečku.


Přidat na Pinterest
sonizna

12. 10. 2015, Recept navštíven: 605x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná príloha

12. 10. 2015, 10:49

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelaá príloha k mäsu

12. 10. 2015, 11:11

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam ako prílihu k mäsu

13. 10. 2015, 20:08

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
možno použiť k pečenému masku

15. 10. 2015, 20:08

Přidat komentář

Facebook komentáře