Pečený česnek na tymiánu

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

244 kalorií
0.0g cukrů
27.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Z palic česneků odstraníme horní slupku. Poté česnek seřízneme tak, abychom nařízli všechny stroužky.
Česnek v řezu osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem.
Každou palici česneku omotáme tymiánem a zabalíme do alobalu.
Pečeme 40 minut na 180 °C, poté česnek vybalíme z alobalu a zvýšíme teplotu na 220 °C.

Tip k receptu

Česnek je skvělá příloha k masu nebo z něj můžeme připravit česnečku.

přidejte na:
sonizna

12. 10. 2015

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
chutná príloha
Svetlana 12. 10. 2015, 12:49
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
skvelaá príloha k mäsu
hanka 12. 10. 2015, 13:11
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vyskúšam ako prílihu k mäsu
katka16031 13. 10. 2015, 22:08
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
možno použiť k pečenému masku
majka 15. 10. 2015, 22:08