Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pikantní kuřecí čína se sojovým masem

Obtížnost Čas přípravy
45min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 5min
Nutriční hodnoty
668 kalorií 9.0g cukrů 8.0g tuků 125.0g bílkovin

Příprava

Sojové maso (nejlépe kousky) uvaříme dle návodu uvedeného na sáčku, nejlépe společně se lžící vegety (nebo bujónu), která maso ochutí. Jakmile sojové maso změkne, scedíme jej, vymačkáme z něj přebytečnou vodu a vložíme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, sojovou omáčku, koření na Čínu a kečup. Kdo si troufá, může směs "přiostřit" nadrobno nakrájenou chilli papričkou. Směs osmahneme na pánvi se 3 lžičkami olivového oleje.


Přidat na Pinterest
beruska1986

19. 04. 2010, Recept navštíven: 6523x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutná kuracia čína

11. 02. 2017, 19:43

Přidat komentář

Facebook komentáře