Pikantní kuřecí čína se sojovým masem
Obtížnost
Čas přípravy
45min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 5min
Porce
Nutriční hodnoty
668
kalorií
9.0g
cukrů
8.0g
tuků
125.0g
bílkovin
Příprava
Sojové maso (nejlépe kousky) uvaříme dle návodu uvedeného na sáčku, nejlépe společně se lžící vegety (nebo bujónu), která maso ochutí. Jakmile sojové maso změkne, scedíme jej, vymačkáme z něj přebytečnou vodu a vložíme do mísy. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, sojovou omáčku, koření na Čínu a kečup. Kdo si troufá, může směs "přiostřit" nadrobno nakrájenou chilli papričkou. Směs osmahneme na pánvi se 3 lžičkami olivového oleje.
beruska198619. 04. 2010
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.