Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní okurky

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

410 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Všechny ingredience povaříme asi 5 minut a ještě teplým nálevem zaléváme sklenice s okurkami, kam jsme na dno sklenice dali mrkev, cibuli, kopr a horčičné semínka. Sklenice pak steriluje 20 minut při teplotě 80 stupňů.

heladon

05. 03. 2012, Recept navštíven: 1635x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní okurky

Pikantní okurky

Všechny ingredience povaříme asi 5 minut a ještě teplým nálevem zaléváme sklenice s okurkami, kam jsme na d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní okurky Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Také děláváme domáci, jsou lepší než kupované :)

03. 10. 2012, 21:34

planeta
Restaurant_star
také děláváme domácí zavařené okurky a do některých přidáváme i 1/3 feferonky
Přidané ingredience: feferonka

08. 02. 2015, 13:47

Přidat komentář

Facebook komentáře