Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní pomazánka

Pikantní pomazánka
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 30min , porce

1029 kalorií, 0.0g cukrů, 74.0g tuků, 75.0g bílkovin

Příprava

Tvrdý syr aj syr s plesňou nastrúhame na drobnom strúhadle.
Dáme do väčšej nádoby a pridáme tatársku omáčku, majonézu a pretlačený cesnak (podľa chuti). Všetko spolu premiešame, necháme odstáť v chlade a natierame na jednohubky. Výborné aj na teplých toustoch.

oriestok

27. 11. 2009, Recept navštíven: 1673x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní pomazánka na topinky

Pikantní pomazánka na topinky

Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a vaříme 15 minut v osolené vroucí vodě. Scedíme a dáme vychladit. M...

Pikantní pomazánka

Pikantní pomazánka

Tvrdý syr aj syr s plesňou nastrúhame na drobnom strúhadle. Dáme do väčšej nádoby a pridáme tatársku omáčk...

Pikantní polévka s romadůrem

Pikantní polévka s romadůrem

Do vařící vody (asi 3/4 litru) s kmínem dáme nadrobno nakrájený romadůr,zalijeme částí mléka, rozšleháme a ...

Pikantní pomazánka z lososa

Pikantní pomazánka z lososa

Lososa nakrájíme na drobné kousky a s ostatními ingrediencemi rozmixujeme do hladka. Mažeme na topinky - ve...

Chalupářská pikantní pomazánka

Chalupářská pikantní pomazánka

Chalupářský sýr a vejce natvrdo nastrouháme, přidáme domácí nakládané papriky (nebo kupované kapiové proužk...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní pomazánka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Šéfredaktor
Máte na mysli ty malé sáčky majonézy a tatarky? Sklenice by byly moc, ne?

Šéfredaktor 27. 11. 2009, 12:42

oriestok
Myslim tym take klasicke menšie pohare majonezy a tatarky. Pomazanka je trochu redsia, ale je tam dost syru, takze mne to mnozstvo nevadi. Nemusite vsak pouzit vsetku majonezu - pokial Vam bude vyhovovat skôr hustejsia konzistencia pomazanky.

oriestok 27. 11. 2009, 17:37

Thumb
Proč se to jmenuje "Pikantní"? Nic tam takového nenacházím.

Anna 12. 01. 2013, 18:39

Facebook komentáře