Pikantní topinky s bryndzou
Obtížnost
Čas přípravy
0min
Čas vaření
25min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
1088
kalorií
1.0g
cukrů
101.0g
tuků
56.0g
bílkovin
Příprava
Krajčeky chleba potrieme maslom a hrubšou vrstvou bryndze. Položíme na plech a dáme zapiecť do rúry. Medzitým si urobíme praženicu a oosobitne opečieme štvrtky očistených, umytých, posolených a okorenených rajčiakov. Keď sa bryndza začne roztápať a chlebíky sú zo spodnej strany opečené, položíme na každý chlebik lyžicu redšej praženice a ozdobíme opečenou paradajkou.
Tip k receptu
Bryndze dáme podľa veľkosti chlebikov.
Jozef13. 07. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.