Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Pikantní topinky s bryndzou

Pikantní topinky s bryndzou

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 25min
Nutriční hodnoty
1088 kalorií 1.0g cukrů 101.0g tuků 56.0g bílkovin

Příprava

Krajčeky chleba potrieme maslom a hrubšou vrstvou bryndze. Položíme na plech a dáme zapiecť do rúry. Medzitým si urobíme praženicu a oosobitne opečieme štvrtky očistených, umytých, posolených a okorenených rajčiakov. Keď sa bryndza začne roztápať a chlebíky sú zo spodnej strany opečené, položíme na každý chlebik lyžicu redšej praženice a ozdobíme opečenou paradajkou.

Bulb Tip k receptu

Bryndze dáme podľa veľkosti chlebikov.


Jozef

13. 07. 2010, Recept navštíven: 1899x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře