Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní topinky s bryndzou

Pikantní topinky s bryndzou
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 25min , porce

1088 kalorií, 1.0g cukrů, 101.0g tuků, 56.0g bílkovin

Příprava

Krajčeky chleba potrieme maslom a hrubšou vrstvou bryndze. Položíme na plech a dáme zapiecť do rúry. Medzitým si urobíme praženicu a oosobitne opečieme štvrtky očistených, umytých, posolených a okorenených rajčiakov. Keď sa bryndza začne roztápať a chlebíky sú zo spodnej strany opečené, položíme na každý chlebik lyžicu redšej praženice a ozdobíme opečenou paradajkou.

Bulb Tip k receptu

Bryndze dáme podľa veľkosti chlebikov.

Jozef

13. 07. 2010, Recept navštíven: 1754x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Minitortilly s pikantní tofu-rajčatovou směsí

Minitortilly s pikantní tofu-rajčatovou směsí

Tofu nakrájíme na drobné kousky, dáme do misky, přidáme kari pastu, promícháme a necháme chvíli přijmout ch...

Pikantní tokáň na cibuli

Pikantní tokáň na cibuli

Maso omyjeme, nakrájíme na tenčí plátky, které pak osmažíme prudce na oleji. Když jsou plátky lehce osmažen...

Pikantní topinky s bryndzou

Pikantní topinky s bryndzou

Krajčeky chleba potrieme maslom a hrubšou vrstvou bryndze. Položíme na plech a dáme zapiecť do rúry. Medzit...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní topinky s bryndzou Link-arrow
Thumb.4410

Kyselé zelí se slaninkou

Zelí propereme pod vodou (chceme-li ho mít kyselejší, stačí ho proprat jen jednou a pokud ho chceme méně ky...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře