Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Piškotový pamls

Piškotový pamls

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 55min
Nutriční hodnoty
750 kalorií 2.0g cukrů 24.0g tuků 33.0g bílkovin

Příprava

Piškotové těsto: vejce a horkou vodu šleháme šlehačem do pěny při nejvyšší rychlosti a postupně přidáváme cukr a vanilkový cukr. Pomalu přisypáváme mouku, solamyl a prášek do pečiva a šlehéme zvolna. Těsto rozetřeme asi do 1 cm vrstvy na vymaštěný a vysypaný plech a ihned vložíme do předehřáté trouby. Pečeme 10-15 minut a nepropichujeme, aby piškot neklesl. Po upečení necháme zchladnout.

Náplň: do hrnce nalijeme vodu, sirup a pudinky a na mírném ohni vaříme, dokud hmota nezačne houstnout a průhlednět. Ještě horkou hmotu nalijeme rozvnoměrně na piškot pokladený ovocem, uhladíme a necháme vychladnout.


katka16031

21. 11. 2009, Recept navštíven: 1578x


Přidat recenzi
palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý recept

01. 12. 2016, 21:21

Přidat komentář

Facebook komentáře