Plněné špalda placky

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

882 kalorií
0.0g cukrů
18.0g tuků
40.0g bílkovin


Příprava

Z mouky, vody a soli vytvoříme těsto, rozdělíme na menší kousky které vyválíme na tloušťku asi 3 mm a dáme na pečící papír péct do předehřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme asi 10 minut z jedné strany, otočíme a pečeme ještě dalších 5 minut. Placky vyndáme z trouby a ještě teplé je opatrně na straně nařízneme a nožem uvnitř rozřízneme a vytvoříme tak kapsu, kterou naplníme rajčatovou omáčkou, nivou nebo špenátem a dáme ještě na 5 minut zapéct.

přidejte na:
Peta S

03. 01. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
zdrave chutne placky

katka16031 26. 11. 2016, 18:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi dobré

majka 25. 02. 2019, 20:46

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobré

dušanka 16. 09. 2019, 13:37

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobré špaldové placky

hanka 17. 09. 2019, 10:25

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
placky sú chuťovo výborné

Svetlana 07. 11. 2019, 22:41

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
veľmi chutné

palino 11. 11. 2019, 19:40

Přidat komentář