Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Plněný chléb

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
40min 55min
Nutriční hodnoty
584 kalorií 0.0g cukrů 46.0g tuků 37.0g bílkovin

Příprava

Troubu předehřejte na 180°C. Vrchní část chleba tence seřízněte, vnitřek pomocí lžíce vydlabejte a vyložte plátky slaniny. Sýr prošlehejte s vejci a smetanou. Směsí naplňte chleba, ozdobte rajčátky a posypte parmazánem. Plněný chléb pečte 35–45 minut.

Bulb Tip k receptu

Díky tomuto receptu skvěle zužitkujete i starší, tvrdší chleba. Do směsi můžeme přidat i jemně sekanou bazalku.


Přidat na Pinterest
Barbora Šumná

11. 02. 2013, Recept navštíven: 1671x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Prima recept. Dělávám jej sice jen sporadicky, ale chutná všem.
Přidané ingredience: přidávám sýrovou smetanu

13. 02. 2013, 08:11

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvelý recept

13. 02. 2016, 13:38

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre a zaujimave

21. 02. 2016, 12:54

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to velmi dobre

12. 03. 2016, 19:21

Přidat komentář

Facebook komentáře