Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Polévka s noky (slepičí)

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 40min , porce

416 kalorií, 0.0g cukrů, 12.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Kostky necháme povařit v 1 l vody, potom přidáme nakrájenou mrkev na půlměsíčky a vaříme do změknutí. V misce smícháme vejce s trochou vody a takovým množstvím mouky, aby vzniklo hustší tekuté těstíčko a osolíme. Když je mrkev měkká, protlačujeme těsto do polévky hrubším sítem. Necháme asi 5 minut povařit.
Nakonec vmícháme 1 vajíčko a zdobime petrželkou

kotátko

31. 05. 2010, Recept navštíven: 1354x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Krevetová polévka s noky

Krevetová polévka s noky

Cibuli, česnek, mrkev, celer a rajče oloupeme a vcelku vložíme do studené vody (asi 1,5 litru), uvedeme do ...

Polévka s noky (slepičí)

Polévka s noky (slepičí)

Kostky necháme povařit v 1 l vody, potom přidáme nakrájenou mrkev na půlměsíčky a vaříme do změknutí. V mis...

Zeleninová polévka s noky

Zeleninová polévka s noky

Zeleninu nastrouháme na hrubém struhadle, osmažíme na másle a zalijeme vodou, osolíme a vaříme asi 15 minut...

Oháňková polévka s noky

Oháňková polévka s noky

Oháňku nakrájíme na kousky a dáme do hrnce. Cibuli, mrkev, petržel, celer oloupeme a nakrájíme na kousky a...

Zobrazit všechny podobné recepty k Polévka s noky (slepičí) Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
slepičí je výborná, do každé polévky přidávám sušený libeček
Přidané ingredience: libeček

20. 12. 2014, 08:25

Přidat komentář

Facebook komentáře