Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Polévka z hříbků

Polévka z hříbků

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 50min
Nutriční hodnoty
1428 kalorií 0.0g cukrů 95.0g tuků 28.0g bílkovin

Příprava

Hřiby si očistíme, nakrájíme na plátky, v hrnci si rozpustíme máslo a na něm hřiby podusíme. Poté zalijeme vodou, osolíme a necháme povařit, aby hřiby změkly. Z hrubé mouky a vajec si uděláme těsto, které poté nastrouháme na hrubém struhadle a nastrouhané těsto necháme okorat. Poté nastrouhané těsto vsypeme do polévky a zavaříme ho. Při podávání polévka posypeme nasekanou petrželkou.


Beruska64

14. 12. 2009, Recept navštíven: 2086x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
polievka chutná, voňavá

28. 11. 2016, 19:53

Přidat komentář

Facebook komentáře