Polévka z hříbků
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
35min
Celkový čas
50min
Porce
Nutriční hodnoty
1428
kalorií
0.0g
cukrů
95.0g
tuků
28.0g
bílkovin
Příprava
Hřiby si očistíme, nakrájíme na plátky, v hrnci si rozpustíme máslo a na něm hřiby podusíme. Poté zalijeme vodou, osolíme a necháme povařit, aby hřiby změkly. Z hrubé mouky a vajec si uděláme těsto, které poté nastrouháme na hrubém struhadle a nastrouhané těsto necháme okorat. Poté nastrouhané těsto vsypeme do polévky a zavaříme ho. Při podávání polévka posypeme nasekanou petrželkou.
Beruska6414. 12. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.