Polévka z krevet
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 30min
Porce
Nutriční hodnoty
1732
kalorií
1.0g
cukrů
165.0g
tuků
8.0g
bílkovin
Příprava
Čerstvé krevety malým kartáčkem dobře omyjeme a vhodíme je do vařicí vody.Vaříme 10-15 minut a necháme je ve vodě vychladnout.Z vychladlých krevet odstraníme tenký krunýř,z ocasu vyjmeme maso a střívko odstraníme.Z mouky a másla připravíme světlou jíšku,zalijeme masovým vývarem,dobře rozmícháme a povaříme asi 20 minut.Vložíme maso z krevet,osolíme a po odstavení z plotýnky zalijeme mletou paprikou zpěněnou na másle.
Romana Jakoubková02. 01. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziAjaja 11. 11. 2012, 12:56
© 2024, Railsformers s.r.o.