Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pomalu pečený bůček

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
3h 0min 3h 20min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Troubu rozehřejeme na 220°C. Do pekáčku vložíme bůžek (můžeme nařezat kůži i sádlo pod ní, aby se vše hezky vyškvařilo), který potřeme solí a pepřem. Pečeme cca 15 minut a pak při snížené teplotě na 140°C pečeme dále přiklopené cca 1,5 hodiny. Odklopíme a přihodíme na kousky nakrájenou zeleninu, česnek a cibuli a tymián a pečeme ještě hodinu. Maso pak vyndáme a přilijeme k zelenině trošku vody. Vaříme cca 15 minut. Můžeme scedit přes cedník nebo nechat kusy zeleniny jen tak. Podáváme s chlebem!

Bulb Tip k receptu

Pokud máte bůček s kostí, udělejte to i s ní, dodá masu výbornou chuť.


Přidat na Pinterest
Tatiana

12. 07. 2011, Recept navštíven: 10808x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře